Residentie De Lesselier: Een Nieuw Hoofdstuk in Duurzaam Wonen


Heb je al gehoord over Residentie De Lesselier? Deze parel van een project, gelegen op een historische plek midden in het hart van Lier, belooft een nieuwe standaard te zetten in duurzaam en stijlvol wonen. Residentie De Lesselier is niet zomaar een bouwproject, het is een visie die werkelijkheid wordt, met dank aan de vakmensen van bouwbedrijf Artes Rogiers en ontwikkelaar Caaap. Maar wist je dat ook het team van Goossens Electro een cruciale rol speelt in dit inspirerende verhaal?

Innovatie en Traditie Hand in Hand

Stel je voor, je woont in een gebouw dat zowel rijk aan geschiedenis als aan toekomstige mogelijkheden is. Residentie De Lesselier staat voor precies dat: een moderne residentie waarbij elke detail zorgvuldig is ontworpen om zowel esthetische als functionele behoeften te vervullen. Maar wat maakt dit project nu zo bijzonder?

Duurzaamheid op de Eerste Plaats

Goossens Electro, expert op het gebied van energie en nutsvoorzieningen, heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van een elektriciteitsoplossing op hoogspanningsniveau voor Residentie De Lesselier. Denk aan slimme elektriciteitsoplossingen die niet alleen efficiënt zijn, maar ook naadloos integreren met duurzaamheidsdoelen. Zo zorgt Goossens Electro ervoor dat de residentie klaar is voor de toekomst met voorbereidingen voor zonnepanelen en de infrastructuur voor laadpalen.

Een Stralende Toekomst met Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn niet meer weg te denken als we praten over duurzaamheid. Ze zijn een statement van zelfvoorziening en een groene visie. Maar bij Goossens Electro gaan ze een stapje verder. Met meer dan 150 succesvolle zonnepaneelinstallaties in de afgelopen twee jaar, weten ze als geen ander hoe belangrijk het is om technologie te omarmen die ons niet alleen helpt energie te besparen, maar ook actief bijdraagt aan de gezondheid van onze planeet.

Klaar Voor de Elektrische Revolutie

Met de voorbereiding voor laadinfrastructuur, laat Residentie De Lesselier zien dat het klaar is voor de toekomst. Eigenaren van elektrische voertuigen zullen het gemak ervaren van het hebben van oplaadpunten binnen handbereik. En wie kan er beter zorg voor dragen dan Goossens Electro, de expert op het gebied van laadpalen en batterijen?

Goossens Electro: Uw Partner in Elektrische Vakmanschap

Maar wie is Goossens Electro? Sinds 1992 heeft dit bedrijf zich ontwikkeld van een eenmanszaak naar een onderneming die bekend staat om haar betrouwbaarheid en professionaliteit. Met een team van ongeveer 15 experts bieden zij een waaier aan diensten aan, van domotica tot verlichting. Hun missie? Om dé totaaloplossing te zijn voor al uw elektrische installatiebehoeften.

Een Missie voor Groene Energie

"We streven ernaar om een groenere toekomst te bevorderen," verklaart Goossens Electro. Ze nemen deze missie serieus door te investeren in producten zoals hoogwaardige zonnepanelen. Het is deze visie die de samenwerking met Residentie De Lesselier zo vruchtbaar maakt.

Bereikbaar en Betrouwbaar

Beschikbaarheid is key bij Goossens Electro. U kunt hen bereiken tijdens kantooruren en zelfs op vrijdag tot 15:00 uur. Maar hun bereikbaarheid gaat verder dan dat. Zoals Residentie De Lesselier zal bewijzen, zijn ze altijd dichtbij, klaar om de overgang naar duurzame energieoplossingen te vergemakkelijken.

Het Hart van Lier en de Ziel van Innovatie

Residentie De Lesselier vertegenwoordigt een manier van leven waar geschiedenis en vooruitgang elkaar ontmoeten. En met de expertise van Goossens Electro is deze residentie meer dan slechts een gebouw - het is een stap richting een duurzamere toekomst. Bent u klaar om deel uit te maken van dit inspirerende hoofdstuk?

Residentie De Lesselier is niet zomaar een plek om te wonen; het is een bestemming voor diegenen die verder kijken. Diegenen die niet alleen een thuis zoeken, maar ook een toekomst willen bouwen. Waar wacht je nog op?

https___hetacademischkwartier.be_volumes_general_Het-Academisch-Kwartier-De-Lesselier-Openbaar-Domein.avifhttps___hetacademischkwartier.be_volumes_general_HetAcademischKwartier_DeLesselier_INT_4_L.avifhttps___hetacademischkwartier.be_volumes_general_HetAcademischKwartier_DeLesselier_INT_GLV_K.avifhttps___hetacademischkwartier.be_volumes_general_AMS_1653_CAA_KWA_20220530_Beeld_A.avifhttps___hetacademischkwartier.be_volumes_general_AMS_1653_CAA_KWA_20220602_Beeld_I.avifhttps___hetacademischkwartier.be_volumes_general_De-Lesselier-Wintertuin_new.avifhttps___hetacademischkwartier.be_volumes_general_AMS_1653_CAA_KWA_20220602_Beeld_G.avifhttps___hetacademischkwartier.be_volumes_general_AMS_1653_CAA_KWA_20220601_Beeld_F.avifhttps___hetacademischkwartier.be_volumes_general_HetAcademischKwartier_DeLesselier_Beeld_D_1.avif

Meest recente post

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Aarzel niet om ons te contacteren. U kan met al uw vragen bij ons professioneel team terecht.